Tänder som håller färg och form

Vita, jämna och skinande tänder är det som många vill ha. Men hur ska det gå till? Det finns mycket som kan påverka tändernas färg och utseende. Men det finns också knep för att snygga till dem.

Är du trött på att åka på tandblekning och på dina tänder som ser trista och ojämna ut? Om du ser det som ett problem som du vill göra något åt, så finns det lösningar för dig.
Idag finns det moderna skalfasader i Göteborg som kan ge dig ett nytt leende på nolltid. Så att du kan sluta hålla för munnen när du skrattar eller tänka mer på att hålla din mun stängd än att njuta av din dejt. Men det finns också andra fördelar med skalfasader, som inte är att förminska.

Hållbara och tåliga tänder

Med fasader på tänderna får du inte längre hål i bettytorna. Du får även hårdare tänder som tål mer och som sällan får sprickor. Men även om du sätter in skalfasader så får du aldrig sluta borsta dina tänder eller använda tandtråd. Dessa rutiner gör att du håller tandköttet friskt, och dina tänder vita och rena.
Tyvärr är det många som tror att skalfasader gör att du kan sluta ta hand om dina tänder. Men utan ett friskt tandkött så kommer du snart inte ha några tänder. Med skalfasader eller ej. Det är i rötterna och i tandköttet som tänderna fäster. Så glöm inte att fortsätta ta hand om dina tänder.